Fysioterapi 2017-07-09T17:24:32+02:00

Fysioterapi

Som fysioterapeut og kandidat i fysioterapi er jeg yderst kvalificeret til at hjælpe dig, hvis du har skader eller andre specielle behov, der skal tages hensyn til i forbindelse med din træning. Faktisk er mange af mine klienter netop folk, der kontakter mig for at genoptræne optimalt, samtidig med at deres resterende træning planlægges på den bedst mulige måde.

Hvad enten der er tale om en akut muskelskade, kronisk sygdom, overbelastningsskader eller andet, så kan du være sikker på at jeg er solidt rustet til lægge den bedst mulige plan for lige netop dig.

Noget, jeg vægter meget højt i mine forløb, er, at du ikke blot skal modtage en symptomlindrende behandling, men også selv lærer, hvordan du tager dig bedst muligt af dit problem. På denne måde opnår du nemlig den største mulige kontrol og lærer, hvad du kan gøre for at undgå at blive skadet igen. Dette er optimalt for at sikre langvarig succes med genoptræningen.

  • Enkeltsession fysioterapi (Varighed: ca 60 minutter) – 600 kr. (inkluderer blandt andet samtale/screening/undersøgelse, fysioterapeutisk behandling, teknikvejledning/øvelsesinstruktion, programtilpasning o.lign.)

  • Kortvarig enkeltsession (Varighed: ca 30 minutter) – 300 kr. (Inkluderer opfølgende konsultationer, f eks opdatering af genoptræningsøvelser, justering af teknik i enkelte øvelser eller kortvarig manuel behandling under et forløb.)

Finder du ikke et tilbud, der passer til dig?

Finder du ikke et tilbud, der passer til dig? Kontakt mig med dine tanker og modtag et skræddersyet tilbud ud fra dine behov og ønsker.

Afbudsgebyr

Vær opmærksom på at afbud skal meldes senest 24 timer inden sessionen afholdes. Hvis ikke dette overholdes, vil der blive opkrævet et 200 kr afbudsgebyr, der skal betales inden man kan fortsætte sit forløb.

Er du medlem af OBBC?

Husk, at du som medlem i OBBC er berettiget til 10% rabat på mine ydelser.