Om mig 2020-05-21T18:29:32+02:00

Da jeg i sin tid skulle finde ud af, hvad jeg ville dedikere mit liv til, havde jeg én grundlæggende overbevisning: at alle fortjener at have det godt. Dén overbevisning ledte mig fra en interesse indenfor træning videre til fysioterapien og til dér, hvor jeg er i dag som selvstændig indenfor træning og sundhed. Jeg tror på, at når vi mennesker har det godt, så bliver vi samtidig i stand til at præstere bedre i de ting, der er vigtige for os – helt uanset hvad vi beskæftiger os med. Det har endda også en modsatrettet effekt – når vi præsterer godt i de ting, der er vigtige for os, så får vi samtidig en masse andet godt, som gavner os på andre områder. Derfor er det blevet mit mål at give samme overbevisning videre til andre og det er dén, jeg tager med mig i mit arbejde med mennesker.

Nedenfor kan du læse mere om mig og om hvad dét betyder for mig.

Navn: Stefan Moos Andersen.

Selvstændig som personlig træner og fysioterapeut siden 2013.

Jeg er aktuelt i gang med LifeCoach-uddannelsen ved AtWork-skolen, hvilket indekluderer kurser indenfor Positiv Psykologi Vejleder (eksamen bestået 11/5-20), coaching (eksamen afholdes 25/5-20) og Styrkekonsulent (ikke afgjort eksamensdato).

Uddannet fysioterapeut januar 2012 ved University College Lillebælt (www.UCL.dk).

Uddannet Cand.scient i fysioterapi august 2015 ved Syddansk Universitet (www.SDU.dk), specialiseret indenfor træning gennem valgfagene ”Motorisk kontrol og træning”, ”Udvidet træningsfysiologi” samt ”Træningsplanlægning og arbejdskravsanalyse” fra AAU (www.AAU.dk).

Underviser for fitnessinstruktører, personlige trænere og massører på At Work-skolen siden 2015 og løbende (www.ATWORK.dk).

Underviser i styrketræning, styrkeløft og ungdomsforløb i OBBC siden marts 2015 og løbende (www.OBBC.dk)

Fysisk træner for HC Odense herrehåndbold siden sæsonstart 2017 og løbende (www.HCOHERRER.dk).

Fysisk træner for Håndboldklubben Stjernen IF siden sæsonstart 2018 og løbende (www.STJERNEN-HAANBOLD.dk)

Jeg har derudover varetaget mentorforløb for personlige trænere, fungeret som bachelorvejleder i bacheloruddannelsen i fysioterapi og har undervist i forskellige forbindelser, blandt andet i forbindelse med sundhedsforløb for folkeskoler, forskningsprojekt på SDU samt personlige trænere på Thule-basen.

Min egen baggrund startede indenfor tung styrketræning, men efter at have stiftet bekendtskab med en række skader fandt jeg interessen for fysioterapien. Dette ledte videre til en kandidatuddannelsen indenfor fysioterapi med et speciale indenfor træningsvidenskab. I dag er jeg stolt af at kunne leve af og for at hjælpe andre med at blive en bedre version af sig selv, uanset om det drejer sig om træning, smerter eller andet.

I mit arbejde gør jeg det bedste for at kombinere videnskabelig evidens med praktiske erfaringer for at danne de bedste mulige rammer for hver enkelt klients behov og ressourcer.

Jeg modtager mange forskellige mennesker i alle aldre og former, men min liste over klienter omfatter blandt andet

  • Motionister med fokus på styrke, muskelvækst, vægttab og genoptræning.
  • Kroniske syge med behov for særlig træningsmæssig vejledning.
  • Sportsudøvere indenfor blandt andet styrkeløft, boksning, håndbold, fodbold og løb.
  • Politiskoleaspiranter og værnepligtige med ønske om karriere i militæret.

En stor andel af mine klienter er desuden “second opinion“-klienter, der ikke tidligere har haft succes med deres træning/genoptræningsproces.

Min egen træningsmæssige interesse er i øvrigt primært indenfor at blive stærkere og naturligvis at forhindre skader undervejs. Jeg er desuden en stor tilhænger af practice what you preach” og mener, at det er vigtigt selv at afprøve, træne, eksperimentere og altid at arbejde på at lære og blive dygtigere, når man skal hjælpe andre.