Om mig 2024-02-16T13:04:14+01:00

Velkommen til min “Om mig” side og tak for at vise interesse i hvem jeg er! Ja, jeg beklager, at jeg ikke er bedre til at fatte mig i korthed, men til gengæld får du allerede hér et eksempel på hvad det vil sige, når jeg beskriver mig selv som grundig.

Du har nok allerede regnet ud, at min egen interesse indenfor arbejdet med mennesker startede med behovet for at forstå, hvad jeg selv oplevede og gik igennem. Derefter har det ene taget det andet og nu er jeg hér.

Så hvor er hér lige præcis? For at kunne beskrive dét, skal vi starte ved begyndelsen.

Min historie starter som så mange andres. Jeg prøvede mange forskellige typer sport som barn/ung (og var elendig til dem) indtil jeg begyndte at styrketræne og blev glad for det. Dette ledte videre til at jeg begyndte at dedikere mig til styrkeløft, hvor jeg for første gang fandt et fællesskab omkring dét at være fysisk aktiv. Jeg kom til skade. Jeg genoptrænede (jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at det var den eneste gang, jeg kom til skade, men det ville være løgn). Jeg blev nysgerrig på kroppen og hvad der var foregået. Dette blev startskuddet til at jeg uddannede mig som fysioterapeut, samtidig med at jeg havde en enormt stor interesse i træning og det videnskabelige felt, der knytter de to områder. Denne interesse har jeg holdt fast i lige siden og den ledte mig også til at supplere min uddannelse og forståelse igennem kandidatuddannelsen i fysioterapi på Syddansk Universitet, hvor jeg samtidig specialiserede mig indenfor træningsvidenskab.

Jeg synes også stadigvæk selv, at det er sjovt at løfte tunge vægte

Jeg har siden da arbejdet som selvstændig i en rolle som fysioterapeut og træner og løbende søgt at forbedre mine kompetencer og blive den bedst mulige version af mig selv i mit arbejde. Det har blandt andet været igennem løbende videreuddannelse indenfor coaching, relevante kurser, selvstudie af videnskabelige artikler, bøger og en masse timer med andre mennesker. Det var især tiden med andre mennesker, der åbnede op for min interesse i coaching som et kommunikativt virkemiddel til at arbejde med tankemønstre, forståelse og vaner videre til motivationsskabelse og ændringer i adfærd. Med denne sammenblanding af forskellige sundhedsfaglige roller beskriver jeg mig selv som evidensbaseret health- and performance coach.

Jeg prioriterer min udvikling højt (fagligt såvel som personligt), da jeg er overbevist om, at det ikke blot gør mig bedre i stand til at udføre min rolle, men også gør det til en bedre oplevelse. Jeg tror på, at viden bør være frit tilgængelig (især når det drejer sig om sundhedsfaglig viden, der kan have så stor betydning på trivsel for både samfundet og den enkelte person). Af samme årsag har jeg igennem mange år lavet informationsdeling og nydt at undervise. Mine vigtigste faglige værdier og dét, som du kan forvente i et samarbejde er højt fagligt niveau kombineret med individuel tilpasning for at skabe den bedste mulige forudsætning for gode resultater og en god oplevelse. Det er også derfor at mit slogan er “Feel good – perform better”. Jeg tror nemlig på, at vi mennesker generelt præsterer bedst, når vi også har det godt. Samtidig er det også en nødvendighed at overvinde udfordringer og prøve os selv af, hvis vi vil udvikle os, lære om os selv undervejs og have det godt.

Billede af undertegnede i forbindelse med workshop i Kognitiv Funktionel Terapi til patienter med lænderygssmerter

Til daglig arbejder jeg med folk i mange forskellige sammenhæng, lige fra individuelle klienter til diverse undervisningsforløb og i samarbejde med elite- og talentudviklingen for idrætten i Odense. Langt de fleste af mine klienter kontakter mig for kombinationen af fysioterapi og træning på et højt fagligt niveau sammen med den coachingmæssige tilgang til individuel tilpasning til den enkeltes behov, forståelse og tanker. Dette gør sig gældende uanset om vi snakker den gode opstart af et træningsforløb, finpudsning af detaljer for at optimere på træning/sundhed eller hvis vi skal arbejde på at forbedre frustrationer fra skader eller lignende. Derfor er der ikke noget bestemt niveau, jeg henvender mig til, da jeg oplever at alle har deres egne individuelle behov, som fylder i jagten på den højst mulige trivsel og frihed til at præstere i egen krop. Mange af mine klienter har dog en del ting til fælles:

 • De prioriterer en kombination af træning for at præstere bedre (i hverdagen eller i sport og arbejde) med skadesforebyggelse eller genoptræning af en tidligere skade, sygdom og smerter.
 • Sundhed og trivsel er vigtige værdier
 • Ønsket om læring, større selvtillid og høj mestringsevne spiller en vigtig rolle
 • Der er stort fokus på det faglige niveau og den individuelle tilpasning

Det er f eks dig, som ønsker at komme godt i gang med træning, men hvor du samtidig har behov for at der bliver taget hånd om en skade eller smerte. Dig, som gerne vil tage din træning op til et højere niveau imens du lærer om hvordan og hvorfor vi gør, som vi gør. Dig, som gerne vil sikre dig, at du får et højt udbytte for den tid, energi og følelser, som du ligger i din træning. Dig, som er frustreret over at løbe hovedet mod muren i din trænings- og sundhedsmæssige rejse og har brug for hjælp til at komme videre.

Det kan for eksempel være i form af:

 • Undersøgelse af skader og udarbejdelse af en integreret træningsrutine ud fra dine behov og ressourcer
 • Optimering af træningsplanlægning for styrke, muskelopbygning, vægttab eller sportsspecifik præstation
 • Instruktion og coaching af teknik i de store frivægtsøvelser
 • Coaching på mestringsevne, vaner for sundhedsadfærd og strategier for optimering
 • Hjælp til håndtering af smerter, udmattelse og andre eksistentielle livsvilkår, som påvirker sundhed og trivsel

Hvis du har nogle spørgsmål til mig eller hvis du tænker, at jeg kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Faglig baggrund (overblik):

 • Selvstændig siden 2013
 • Uddannet fysioterapeut ved University College Lillebælt siden 2012 (www.UCL.dk)
 • Uddannet kandidat i fysioterapi ved Syddansk Universitet siden 2015 (www.SDU.dk)
 • Certificeret Lifecoach, Positiv Psykologivejleder og Styrkekonsulent ved AtWork-skolen siden 2020 (www.AtWork.dk)
 • Master i Evidensbaseret Coachingpsykologi ved Institut for Coachingpsykologi siden 2022 (www.IFCP.dk)
 • Kurser i smertevidenskab: Reconciling Biomechanics with Pain Science med Greg Lehman (2021) og Workshop i Kognitiv Funktionel Terapi (2023) med Peter O’Sullivan (2023)

Faglige medlemskaber:

 • Danske Fysioterapeuter (www.Fysio.dk)
 • Dansk Idrætspsykologisk Forum (www.DIFO.dk)
 • Danske Selskab for Smerter og Fysioterapi (www.SMOF.dk)

Samarbejdspartnere:

 • OBBC Fitness (www.OBBC.dk)
 • HC Odense herrer (www.HCO.dk)
 • Odense Håndboldakademi www.HCO.dk/odense-haandbold-akademi/)
 • Badminton Danmark Elite- og Talentcenter Fyn (www.Badminton.dk)
 • Stjernen Håndbold (www.Stjernen-Haandbold.dk)